Wat een heerlijk vooruitzicht: de zomer is in aantocht!
Dat betekent terrasjes pakken, op vakantie gaan en vooral veel genieten van het buitenleven. Dan is een zonnebril natuurlijk onmisbaar, het biedt jouw ogen bescherming tegen schadelijke UV-stralen en loodst je veilig door het verkeer. Maar het is ook nog eens de allerfijnste accessoire tijdens de zomer. Heb je al nagedacht over welke zonnebril jij gaat dragen deze zomer? Wij helpen je vast een beetje op weg met de merken van 2017.
Het goede nieuws: wij kunnen nagenoeg al deze prachtige exemplaren ook voor je op sterkte maken!
 Terug naar de hoofd pagina
DICK MOBY
Quality is key, sustainability is king.

Dick Moby maakt duurzame brillen van kunststof. En zoals de naam al aangeeft schudden ze graag de boel een beetje door elkaar. Dick Moby wilt het gebruik en hergebruik van kunststof stimuleren zodat er minder afval in het milieu komt. Zonnebrillen voor een betere wereld, om een glimlach op je gezicht te toveren, maar bovenal, om je te realiseren, dat er een zonnige kant aan plastic zit.
 Terug naar de hoofd pagina
Einstoffen
Gedurfde Zwitserse kwaliteit

Sinds 2008 maakt einSTOFFen kledij en accessoires voor de cosmopoliet die stijl hoog in het vaandel draagt. De monturen, in hout og het hybride hout-acetaat, worden handgemaakt. De designs zijn trendsettend maar laten telkens weer voldoende ruimte voor een origineel accent: Zwitserse kwaliteit omarmt klassiek en toch speels design. 'A bit outside the norm' is hun credo, innovatief maar wel fair and square.
 Terug naar de hoofd pagina
ESPRIT
Het merk Esprit staat bekend om de zorg voor kwaliteit en comfort, reden waarom dit bedrijf uit Californië veruit favoriet is bij modebewuste mannen, vrouwen en kinderen die op zoek zijn naar waar voor hun geld. Esprit fans vinden het leuk om tijd door te brengen met vrienden en familie en in de natuur. Ze hebben een open blik en een nonchalante houding, en blijven altijd trouw aan hun eigen stijl. Uiteraard zijn ze daarbij op zoek naar monturen die perfect aansluiten bij hun persoonlijkheid.
 Terug naar de hoofd pagina
Etna Barcelona
New York meets Barcelona! Ook de ontwerpers van het Spaanse Etnia Barcelona laten zich graag inspireren door de sfeer en modellen uit het verleden. Ze hebben er zelfs een heuse "vintage" collectie op gebaseerd. De mooie warme tinten maken het plaatje helemaal af!
 Terug naar de hoofd pagina
G-Star Raw
Het credo van G-Star RAW is "Just The Product" en dat zie je goed terug bij de monturen en zonnebrillen van dit fantastische Nederlandse merk. Strakke vormgeving met subtiele details die direct duidelijk maken dat het om een G-Star RAW gaat, goede kwaliteit en een prima pasvorm. Minstens net zo stoer als de jeans en een perfecte aanvulling van je collectie!
 Terug naar de hoofd pagina
INVU
ultra polarized zonnebrillen zijn de nieuwste generatie polariserende zonnebrillen. De combinatie van uitstekende lens prestaties met state-of-the-art product design biedt klanten een uitzonderlijke en unieke ervaring. En dit alles voor een hele scherpe prijs
 Terug naar de hoofd pagina
Jill Sander
Het ontwerp en het kleurenpalet van de nieuwe Jil Sander Eyewear collectie weerspiegelt de verfijnde en luxueuze wereld van het merk. De verfijning van de vormen en de perfectie van de details geven kleur aan een collectie die opvalt door zijn karakteristieke geloof in uitmuntendheid en hoogste kwaliteitsnormen. Jil Sander Eyewear is ontwikkeld in samenwerking met de Duitse brillen specialist Rodenstock.
 Terug naar de hoofd pagina
Maui Jim
Maui Jim is een zonnebrillenmerk uit Hawaii van zeer hoge kwaliteit.. Dankzij de speciale glazen heb je een zeer scherp zicht met heldere kleuren, zonder schittering en schadelijke UV-straling.
 Terug naar de hoofd pagina
Revo
Revo maakte faam met haar vooruitstrevende lenstechnologie waarbij het Revo Light Management System centraal staat. Bij iedere zonnebril heb je altijd keus uit vijf verschillende lenstypen die stuk voor stuk voor specifieke omstandigheden ontwikkeld zijn. Alle lenzen zijn polariserend en filteren het licht op de meest ideale wijze.
 Terug naar de hoofd pagina
Rocco
Wie kent hem nog? De legendarische Rocco bril van Rodenstock waarvan wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren zijn verkocht. Vervolgens was dit retro montuur meer dan 20 jaar uit het straatbeeld verdwenen, en is nu weer hipper dan ooit!
 Terug naar de hoofd pagina
Rodenstock
Vederlicht en elegant. Dat zijn deze nieuwe monturen van Rodenstock in een mooie combinatie van kunststof en metaal en uitgevoerd in fraaie rustige tinten. Soms is minder echt méér!
 Terug naar de hoofd pagina