Nachtlenzen

Nachtlenzen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die vrijuit wil kunnen sporten. Hardlopen, tennissen, voetballen of zwemmen, je kunt gewoon lekker actief zijn zonder bril of lenzen. En toch zie je alles scherp.
Ook op vakantie of wanneer je 's avonds op stap gaat zijn Nachtlenzen een uitkomst:
je kunt stralen zonder bril op je neus en hebt geen last van droog aanvoelende lenzen.
Nachtlenzen draag je immers alleen als je slaapt. Hoe comfortabel wil je het hebben?

Wil je weten hoe het werkt? Klik dan hier
 Terug naar de hoofd pagina
Multifocaal

Veraf goed zien vind je een vanzelfsprekendheid, maar wat nu als dichtbij scherp zien niet meer lukt?
Moet je dan aan een leesbril of zijn er andere oplossingen?
Denk eens aan de mogelijkheid van contactlenzen. Er zijn vele mogelijkheden om de ogen voor veraf en dichtbij met contactlenzen te corrigeren. Informeer er naar en maak vrijblijvend een afspraak om jouw specifieke kijkklachten en de mogelijkheden om dit te corrigeren te bespreken.
 Terug naar de hoofd pagina
Maatwerk

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende ogen. Niet alle ogen zijn geschikt om "standaard" lenzen te dragen. Speciaal voor deze ogen hebben wij een uitgebreid programma "maatwerk" lenzen. Samen met de beste contactlensfabrikanten kunnen wij de meest comfortabele en veilige lenzen leveren met het scherpste zicht. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je voorlichten welke lenzen voor jouw ogen het meest geschikt zijn.
 Terug naar de hoofd pagina
Sport

Sporten met een bril op is over het algemeen niet prettig.
Zeker bij contactsporten als voetbal, hockey, judo etc. is de kans dat de bril kapot gaat erg groot en dan heb ik het nog niet over het afzakken van de bril regendruppels en het beslaan van de glazen. Contactlenzen zijn bij sporten ideaal om goed te kunnen zien en de vrijheid van niets op je gezicht hebben.
Informeer naar de mogelijkheden van daglenzen om te kunnen sporten, of naar andere specifieke mogelijkheden voor jouw sport.

Klik hier voor meer informatie
 Terug naar de hoofd pagina
Kinderen en contactlenzen

Over lenzen bij kinderen bestaan nog altijd veel fabeltjes. Je zou pas aan lenzen kunnen beginnen als je sterkte stabiel blijft en je ogen volgroeid zijn. Toch zijn er steeds meer kinderen van een jaar of zeven met zachte lenzen.
En eerlijk gezegd gaat dat vaak beter dan bij jongeren die het soms niet zo nauw nemen met hygiëne en graag een nachtje doorhalen. Hoe dan ook, lenzen bij jonge kinderen zijn wel degelijk mogelijk en dat gaat ook vaak heel goed.

Wij bekijken graag samen met jou wat de beste oplossing is.

 Terug naar de hoofd pagina