Dutz Kidz

Hollands design kinderbrillen. Gemaakt met Nederlandse degelijkheid. Kleurrijk en oersterk.
 Terug naar de hoofd pagina
Look @ Me

Look@me is een collectie fraai afgewerkte brillen bedoeld voor tieners. Het zijn geen kinderbrillen meer, maar zijn net iets kleiner dan "volwassen" brillen. Leuk om te weten: Look@Me werkt als één van de weinige merken met tussenmaten. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen met een kleiner hoofd.
 Terug naar de hoofd pagina
Lookkino

De Lookkino-collectie is speciaal voor kinderen en heeft zeer goede eigenschappen. Lookkino is niet voor niets al geruime tijd een A-merk op het gebied van kinderbrillen. Vrijwel alle modellen hebben bijzondere of speciale veren. Niet onbelangrijk bij deze doelgroep, de brilletjes zijn praktisch onverwoestbaar! Zowel de stijl als de kleuren worden de laatste jaren steeds volwassener. Met kinderbrilletjes in fraaie kleurcombinaties richt Lookkino zich op kinderen tot een jaar of tien.
 Terug naar de hoofd pagina
Paprika

Kinderbrillen met een pittige uitstraling. Dit Franse merk is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Kleurrijke brillen, maar ook de hout look zien we terug bij Paprika.
 Terug naar de hoofd pagina
Vingino

Vingino eyewear is inmiddels net zo beroemd als de kleding. Dit Nederlandse merk kenmerkt zich door een stoere en kleurrijke uitstraling. Welk kind wil nou niet gezien worden met een Vingino bril?
 Terug naar de hoofd pagina