Brooklyn
Is een urban collectie uit Brooklyn, New York. De designers vinden het belangrijk dat een montuur duurzaam is, anders gezegd, dat het tegen een stootje kan. Brooklyn Spectacles is een echt urban merk, stads waarbij inspiratie uit het stadse leven, artiesten, muzikanten en trendsetters wordt gehaald. Vette houtlook monturen en van de mooiste acetaat, je vind ze in de collectie van Brooklyn Spectacles.
 Terug naar de hoofd pagina
CZone
 Terug naar de hoofd pagina
Calvin Klein
Zoals altijd is de nieuwe Calvin Klein collectie modern klassiek en stijlvol vorm gegeven. De ideale bril voor zowel mannen als vrouwen met stijl en een voorkeur voor "less is more" in plaats van uitbundige overdaad. Altijd een goede en tijdloze keuze dus!
 Terug naar de hoofd pagina
Dutz
Dutz eyewear
 Terug naar de hoofd pagina
Etnia Barcelona
New York meets Barcelona! Ook de ontwerpers van het Spaanse Etnia Barcelona laten zich graag inspireren door de sfeer en modellen uit het verleden. Ze hebben er zelfs een heuse "vintage" collectie op gebaseerd. De mooie warme tinten maken het plaatje helemaal af!
 Terug naar de hoofd pagina
Feb31
FEB31st is een waanzinnige houten monturen collectie. Je kan kiezen uit 6 verschillende houtsoorten en 24 verschillende kleuren naar eigen fantasie en inzicht te combineren tot oneindig veel mogelijkheden.
 Terug naar de hoofd pagina
G-Star Raw
Het credo van G-Star RAW is "Just The Product" en dat zie je goed terug bij de monturen en zonnebrillen van dit fantastische Nederlandse merk. Strakke vormgeving met subtiele details die direct duidelijk maken dat het om een G-Star RAW gaat, goede kwaliteit en een prima pasvorm. Minstens net zo stoer als de jeans en een perfecte aanvulling van je collectie!
 Terug naar de hoofd pagina
Götti
Götti Switzerland: strak, modern, kleurrijk maar vooral stijlvol. zo kan je de Götti collectie omschrijven. Zwitsers precisie design. prachtig afgewerkt. voor de moderne brildrager die wilt tonen midden in het leven te staan.
 Terug naar de hoofd pagina
Italia Independent
Het Italiaanse merk Italia Independent behoort tot de meest innovatieve en creatieve (zonne)brillenmerken ter wereld. De ontwerpers zijn vaak de eerste met nieuwe technieken, originele designs en bijzondere kleuren. Deze modellen zijn van flinterdun maar sterk metaal, superlicht met leuke details en mooie kleuren.
 Terug naar de hoofd pagina
Jill Sander
Het ontwerp en het kleurenpalet van de nieuwe Jil Sander Eyewear collectie weerspiegelt de verfijnde en luxueuze wereld van het merk. De verfijning van de vormen en de perfectie van de details geven kleur aan een collectie die opvalt door zijn karakteristieke geloof in uitmuntendheid en hoogste kwaliteitsnormen. Jil Sander Eyewear is ontwikkeld in samenwerking met de Duitse brillen specialist Rodenstock.
 Terug naar de hoofd pagina
Joshi
Joshi Jazawa
 Terug naar de hoofd pagina
Kosby & Son
Het Franse Kosby Eyewear combineert innovatief design met die typisch Franse charme en joie de vivre waar we op vakantie zo van kunnen genieten. Nooit overdadig of expliciet, eerder ingetogen en elegant. Een mooie collectie voor mannen en vrouwen die zich graag met zorg kleden!
 Terug naar de hoofd pagina
Markus T
Sit back and just enjoy your view...

Duits eyewear master, Markus Temming, ontwerpt sinds 1999 Markus T brillen die bulken van de 'Deutsche gründlichkeit'. Premium functionele brillen, 100% made in Germany. Deze brillen zijn slimme technische constructies met een maximum aan draag- en gebruikscomfort. Meer dan 30 internationale en nationale designprijzen onderstrepen het innovatieve en creatieve karakter van Markus T.
 Terug naar de hoofd pagina
monkey glasses
Het Deense bedrijf Monkey Glasses is heel erg in to a better World en daar zijn wij het helemaal mee eens, maar bovenal maken ze hele toffe monturen en zonnebrillen in basic natural kleuren, gemaakt van recyclebaar kunststof en van het restmateriaal maken ze leuke sieraden. Voor "buitenmensen", maar in de stad misstaat deze collectie ook helemaal niet!
 Terug naar de hoofd pagina
Nike
 Terug naar de hoofd pagina
Prodesign
Prodesign uit het Deense Århus (deze stad is door Lonely planet uitgeroepen tot een van de mooiste plekken van Europa) maakt top monturen.
Onder de noemer Nordic design straalt deze collectie een typisch Scandinavische levensstijl uit. Strakke monturen zonder al te veel tierelantijnen. Mooie kwaliteit. Een relaxte sfeer. Modern, maar niet over de top.
Echt Scandinavisch dus.
 Terug naar de hoofd pagina
Rocco
Wie kent hem nog? De legendarische Rocco bril van Rodenstock waarvan wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren zijn verkocht. Vervolgens was dit retro montuur meer dan 20 jaar uit het straatbeeld verdwenen, en is nu weer hipper dan ooit!
 Terug naar de hoofd pagina
Rodenstock
Vederlicht en elegant. Dat zijn deze nieuwe monturen van Rodenstock in een mooie combinatie van kunststof en metaal en uitgevoerd in fraaie rustige tinten. Soms is minder echt méér!
 Terug naar de hoofd pagina
Silhouette
Silhouette
 Terug naar de hoofd pagina
State of Art
 Terug naar de hoofd pagina
Tom Davies
Tom Davies is misschien wel de meest innovatieve brillencollectie van dit moment. maatwerk puur sang. Wij kunnen samen met jou de ideale bril creëren en laten maken bij Tom Davies. De beste pasvorm, het beste model en kleuren die bij jou passen. Mooier kunnen we het niet maken.
 Terug naar de hoofd pagina
Tom Davies natural horn
Tom Davies Natural Horn. Exclusiever kan je het niet hebben. gemaakt van de beste kwaliteit buffelhoorn en ontworpen samen met jou draag je altijd een unieke bril waar er wereldwijd maar 1 van is! ecologisch, duurzaam, vederlicht en oh zo mooi! informeer ernaar als je een bezoek brengt in onze winkel
 Terug naar de hoofd pagina